Joomla 1.5 template design door Websitebird
Home CFE Time-Totem Wat kost Time-Totem?

Time-Totem 'Basis'

Om de kans op succesvolle toepassing zo groot mogelijk te maken, biedt CFE-Groep Time-Totem bij voorkeur aan als onderdeel van een compleet concept.

Naast dit complete concept met de naam Time-Totem 'Compleet' is ook levering mogelijk van Time-Totem 'Basis' of Time-Totem 'Extra'.

De verschillen bestaan vooral uit het al-dan-niet inbegrepen geschiktheidsonderzoek en de inbegrepen training en instructie van gebruiker en begeleiders.

Time-Totem: Compleet, Extra of Basis

Time-Totem 'Basis': €389,-

Time-Totem 'Basis' bestaat uit de apparatuur en de software. Ook krijgt u toegang tot de helpdesk. Desgewenst kan een speciaal op de gebruiker afgestemde set afbeeldingen worden gemaakt (leverbaar als optie).

De kosten voor Time-Totem 'Basis' bedragen €389,- inclusief btw. Daarin zijn inbegrepen:

  • Gratis aflevering aan huis
  • Time-Totem (apparaat en software)
  • Handige muurbeugel
  • Net-adapter en 2 USB-kabels
  • Gebruik van de helpdesk

Installatie en uitleg over het werken met Time-Totem en de software

Niet inbegrepen bij Time-Totem 'Basis'. Als u deze optie belangrijk vindt, adviseren wij u om Time-Totem 'Compleet' of Time-Totem 'Extra' te bestellen. Ook kunt u, na aanschaf van Time-Totem 'Basis', deze optie desgewenst achteraf apart bestellen (zie hieronder bij 'Upgrade-opties').

Geschiktheidsonderzoek, training van gebruiker en begeleiders

Niet inbegrepen bij Time-Totem 'Basis' en Time-Totem 'Extra'. Als u deze optie belangrijk vindt, adviseren wij u om Time-Totem 'Compleet' te bestellen. Ook kunt u, na aanschaf van Time-Totem 'Basis' of Time-Totem 'Extra', deze optie desgewenst achteraf apart bestellen (zie hieronder bij 'Upgrade-opties').

Helpdesk

U krijgt gratis toegang tot de helpdesk. U kunt daar - tijdens kantoortijden - terecht met al uw eventuele vragen over Time-Totem.

Upgrade-opties

U kunt Time-Totem 'Basis' achteraf desgewenst aanvullen met een geschiktheidsonderzoek en de instructie/training van de gebruiker en de begeleiders. Er vindt dan een zorgvuldige analyse plaats van de mogelijkheden, beperkingen en omstandigheden van de gebruiker. Daarna volgt, op basis van dat onderzoek, een op de gebruiker afgestemde training en zorgvuldige instructie van de ouders en/of begeleiders. Deze optie kost €149,- incl. btw.
Ook uitleg ter plaatse over het werken met Time-Totem en de software kunt u desgewenst achteraf bestellen, voor €69,- incl. btw.

Accessoires (niet inbegrepen)

De onderstaande accessoires zijn apart leverbaar:

  • Set op de gebruiker afgestemde afbeeldingen: €49,- incl. btw
  • RFID-kaartlezer/schrijver en RFID-pas: €159,- incl. btw
  • Stabiele lichtgewicht vloerstandaard: €85,- incl. btw
  • Extra muurbeugel: €20,- incl. btw en excl. €6,75 verzendkosten

Vergoedingsmogelijkheden

Afhankelijk van de indicatie van de gebruiker en de wijze waarop hij/zij verzekerd is kunnen de kosten of een deel ervan vergoed worden.

Neem voor meer informatie over mogelijke vergoeding vrijblijvend contact met ons op.

 

 
Twitter
- advertentie -
Banner