Joomla 1.5 template design door Websitebird
Home CFE Time-Totem Wat kost Time-Totem?

Time-Totem 'Compleet'

Om de kans op succesvolle toepassing zo groot mogelijk te maken, biedt CFE-Groep Time-Totem bij voorkeur aan als onderdeel van een compleet concept.

Naast dit complete concept met de naam Time-Totem 'Compleet' is ook levering mogelijk van Time-Totem 'Basis' of Time-Totem 'Extra'.

De verschillen bestaan vooral uit het al-dan-niet inbegrepen geschiktheidsonderzoek en de inbegrepen training en instructie van gebruiker en begeleiders.

Time-Totem: Compleet, Extra of Basis

Time-Totem 'Compleet': €499,-

Time-Totem 'Compleet' bestaat, naast de apparatuur en de software, uit een grondige analyse van mogelijkheden, beperkingen en omstandigheden van de gebruiker. Ook uitvoerige instructie van ouders en/of begeleider(s) en een op de gebruiker toegespitste training zijn inbegrepen. Dat vergroot de kans op een succesvolle toepassing en voorkomt dat Time-Totem wordt ingezet voor gebruikers waarvoor het in de praktijk geen goede oplossing blijkt te zijn. Ook de aflevering en de installatie ter plaatse van apparatuur en software en een duidelijke uitleg over het werken met Time-Totem en de software en toegang tot de helpdesk zijn inbegrepen. Desgewenst kan een speciaal op de gebruiker afgestemde set afbeeldingen worden gemaakt (leverbaar als optie).

De kosten voor Time-Totem 'Compleet' bedragen €499,- inclusief btw. Daarin zijn inbegrepen:

 • Gratis aflevering aan huis
 • Installatie van de software op uw computer en uitleg over het werken met Time-Totem en de software
 • Geschiktheidsonderzoek (grondige analyse van mogelijkheden, beperkingen en omstandigheden van de gebruiker)
 • Training van de gebruiker
 • Instructie van de begeleider(s)
 • Gratis één maand op proef
 • Time-Totem (apparaat en software)
 • Handige muurbeugel
 • Net-adapter en 2 USB-kabels
 • Gebruik van de helpdesk

Installatie en uitleg over het werken met Time-Totem en de software

Inbegrepen in Time-Totem 'Compleet' is ook de installatie ter plaatse van apparatuur en software en een duidelijke uitleg over het werken met Time-Totem en de software. (Niet inbegrepen in Time-Totem 'Basis')

Geschiktheidsonderzoek

Er vindt een zorgvuldige analyse plaats van de mogelijkheden, beperkingen en omstandigheden van de gebruiker. Dat vergroot de kans op een succesvolle toepassing en voorkomt dat Time-Totem wordt ingezet voor gebruikers waarvoor het in de praktijk geen goede oplossing blijkt te zijn. (Niet inbegrepen in Time-Totem 'Basis' en Time-Totem 'Extra')

Gebruikerstraining en instructie van de begeleider(s)

Daarna volgt, op basis van dat onderzoek, een op de gebruiker afgestemde training en zorgvuldige instructie van de ouders en/of begeleiders. (Niet inbegrepen in Time-Totem 'Basis' en Time-Totem 'Extra')

Helpdesk

Ook krijgt u toegang tot de helpdesk. U kunt daar - tijdens kantoortijden - terecht met al uw eventuele vragen over Time-Totem.

Een maand gratis op proef

U krijgt een maand de tijd om Time-Totem uit te proberen. Als u - om welke reden dan ook - niet tevreden bent, krijgt u van ons het volledige aankoopbedrag retour. (Niet inbegrepen in Time-Totem 'Extra' en Time-Totem 'Basis')

Accessoires (niet inbegrepen)

De onderstaande accessoires zijn apart leverbaar:

 • Set op de gebruiker afgestemde afbeeldingen: €49,- incl. btw
 • RFID-kaartlezer/schrijver en RFID-pas: €159,- incl. btw
 • Stabiele lichtgewicht vloerstandaard: €85,- incl. btw
 • Extra muurbeugel: €20,- incl. btw en excl. €6,75 verzendkosten

Vergoedingsmogelijkheden

Afhankelijk van de indicatie van de gebruiker en de wijze waarop hij/zij verzekerd is kunnen de kosten of een deel ervan vergoed worden.

Neem voor meer informatie over mogelijke vergoeding vrijblijvend contact met ons op.

 

 
Twitter
- advertentie -
Banner