Joomla 1.5 template design door Websitebird
Home

De voordelen van Time-Totem op een rij

Zorgvuldige analyse vooraf

Voordat Time-Totem wordt geadviseerd vindt een zorgvuldige analyse van de mogelijkheden, beperkingen en omstandigheden van de gebruiker plaats. Dat vergroot de kans op een succesvolle toepassing en voorkomt dat Time-Totem wordt ingezet voor gebruikers waarvoor het in de praktijk geen goede oplossing blijkt te zijn.

Instructie en training

Uitvoerige instructie van ouders en/of begeleiders en een op de individuele gebruiker toegespitste training verhogen de kans op succes.

Voortdurende begeleiding en ondersteuning

Voortdurende ondersteuning en begeleiding zijn een vast onderdeel van het concept. Dat zorgt er onder meer voor, dat eventuele veranderingen in de mogelijkheden of omstandigheden van de gebruiker snel kunnen worden geconstateerd en dat zowel de gebruiker als zijn of haar omgeving up-to-date en betrokken blijven bij het gebruik van Time-Totem.

foto Time-Totem (detail)In de praktijk bewezen

Niet alleen de aanpak als compleet concept, maar ook de functionaliteit en het gebruiksgemak van apparatuur en software zijn in de praktijk bewezen. Lees hier enkele mooie Gebruikerservaringen.

Minder directe begeleidingsuren

Time-Totem helpt mensen met een beperking bij het zelfstandig plannen en uitvoeren van hun dagprogramma. Het werken met Time-Totem reduceert zo voor de omgeving van de gebruiker het aantal directe begeleidingsuren.

Zelfstandigheid

Voor de gebruikers betekent Time-Totem vooral meer houvast, overzicht en structuur. Dat bevordert hun zelfstandigheid en verbetert zo de kwaliteit van hun leven.

 

 
Twitter
- advertentie -
Banner