Joomla 1.5 template design door Websitebird
Home Gebruikerservaringen

Taart verdiend met Time-Totem

De kinderen van Wendy Franssen waren bij de allereersten die Time-Totem in de praktijk konden uitproberen. Wendy stuurde ons het onderstaande berichtje:

foto kind met taart"Iedere morgen vertrok ik met een rothumeur en twee overprikkelde kinderen te laat naar mijn werk. De hele morgen was ik bezig met het aansporen van de kinderen: kleed je aan, eet je brood, pak je spullen. Ook moest ik zorgen dat ze geen ruzie kregen en tussendoor ook brood maken en tassen inpakken. Mijn jongens waren toen 5 en 8 en ze hebben allebei ADHD en Asperger. Oh, als dat toch eens anders zou kunnen...

Toen wees mijn vriendin mij op Time-Totem. Ik heb contact opgenomen met Hettie en Arno van CFE-Groep. Ze hebben een intake gedaan en Time-Totem geïnstalleerd. Speciaal voor ons heeft Arno nog een aanpassing gedaan. Ik moest het apparaat makkelijk kunnen verplaatsen van boven (het aankleden op de kamer) naar beneden, waar de kinderen hem in de gaten moesten houden tot het tijd was om naar school te gaan. Dit heeft hij opgelost met een extra muurbeugel, zodat ik hem makkelijk kon verplaatsen.

De kinderen wilden werken voor de lampjes. Voor ieder lampje dat ze eerder klaar waren dan dat Time-Totem het wisselde, kregen ze een knikker. Hettie beloofde een taart als ze genoeg knikkers hadden. Na een tijdje vertrok ik ruim op tijd en met een aanzienlijk beter humeur. De kinderen raakten ook niet meer overprikkeld, want Time-Totem stuurde hen en ze wilden de beloning voor de lampjes halen. Ik hoefde niet steeds weer te mopperen. - Groetjes, Pim, Jop en Wendy"

Natuurlijk hebben Wendy's kinderen die taart van ons gekregen. Dik verdiend!

 

 
Twitter
- advertentie -
Banner