Joomla 1.5 template design door Websitebird
Home

CFE-Groep

Oplossingen voor mensen met een communicatieve beperking

logo cfeCFE-Groep is een Nederlands bedrijf dat kinderen en volwassenen met een communicatieve beperking wil ondersteunen in hun zelfstandigheid en daarmee de kwaliteit van hun leven wil helpen verbeteren.

Daarvoor biedt CFE-Groep oplossingen die bestaan uit een combinatie van zorginhoudelijke begeleiding en technologie.

Zowel voor de zorginhoudelijke als voor de technologische aspecten heeft CFE-Groep alles onder één dak, dankzij een brede ervaring in het werken met mensen met een beperking en het analyseren van hun mogelijkheden. Maar ook kennis van nieuwe communicatietechnologie en ervaring met het ontwikkelen van op de doelgroep afgestemde oplossingen zijn binnen CFE-Groep voorhanden, in de speciaal daarvoor opgerichte dochteronderneming CFE-Technology.

Time-Totem

Het eerste produkt dat CFE-Groep op de markt bracht is Time-Totem, een geavanceerd concept dat is ontwikkeld op basis van onderzoek en ervaringen uit de dagelijkse praktijk. Time-Totem is een programmeerbaar planningssysteem voor iedereen die moeite heeft met de verschillende begrippen voor tijd, met het structureren en overzien van de dagindeling en met het maken van overgangen tussen verschillende activiteiten.

CFE medische communicatieborden

CFE medische communicatieborden zijn ontwikkeld als hulpmiddel bij de communicatie met mensen die terecht zijn gekomen in het (para)medische circuit en zich niet of moeilijk kunnen uiten. De borden bieden handige aanknopingspunten bij het voeren van gesprekken over pijn, pijnbeleving, verzorging, verpleegzorg en (para)medische zorg.

Meer informatie

Wilt u meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.
We vertellen u graag meer!

 

 
Twitter
- advertentie -
Banner