Joomla 1.5 template design door Websitebird
Home Nieuws Nieuwsberichten

Samenwerking met Radboud Universiteit en Stichting Milo

(14 maart 2011) - CFE-Groep voert momenteel in samenwerking met Prof. Dr Hans van Balkom een aantal ontwikkelprojecten uit, die op korte termijn tot een reeks nieuwe ‘low tech’ communicatie-hulpmiddelen en bijbehorende gebruikerstrainingen zullen leiden.

Hans van Balkom, bijzonder hoogleraar ‘Ondersteunde Communicatie voor mensen met meervoudige beperkingen’ aan de Radboud Universiteit Nijmegen (vakgroep Orthopedagogiek) en CFE-Groep gaan deze producten en diensten exploiteren via de stichting Milo, wegbereiders in communicatie.

logo Stichting MiloMilo is opgericht door Hans van Balkom als onafhankelijk en zelfstandig behandelcentrum (AWBZ-erkend) en resource-centrum, mede namens de BOSK (vereniging van en voor ouders van gehandicapte kinderen en (jong)volwassenen met een handicap) en het Revalidatiefonds (fonds voor mensen met een lichamelijke handicap of chronische ziekte).

Door deze samenwerking verwacht CFE-Groep binnenkort een aantal nieuwe, kwalitatief goede en eenvoudig toepasbare producten op de markt te brengen voor mensen die voor hun dagelijks functioneren afhankelijk zijn van hulpmiddelen ter ondersteuning van hun communicatie.

Meer informatie volgt op korte termijn.

 

 
Twitter
- advertentie -
Banner