Joomla 1.5 template design door Websitebird
Home Nieuws Nieuwsberichten

'Uit Jezelf' - symposium en oratie leerstoel Ondersteunde Communicatie

Op 16 juni 2011 vinden een oratie en een symposium plaats, bij gelegenheid van de inauguratie van Hans van Balkom als bijzonder hoogleraar ‘Ondersteunde Communicatie voor mensen met meervoudige beperkingen’ aan Radboud Universiteit Nijmegen

Hans van Balkom is sinds 1 oktober 2010 benoemd als bijzonder hoogleraar ‘Ondersteunde Communicatie voor mensen met meervoudige beperkingen’ aan de Radboud Universiteit Nijmegen. De leerstoel is een initiatief van de BOSK en wordt ondersteund door Koninklijke Kentalis, het Revalidatiefonds, de stichting ‘De Drie Triangels’ en de stichting Milo - wegbereiders in communicatie.

Oratie
Op donderdag 16 juni houdt Hans van Balkom zijn oratie met de titel ‘Uit Jezelf’. U bent van harte uitgenodigd om deze inauguratie bij te wonen. De oratie is om 15.30 uur in de aula van de Radboud Universiteit te Nijmegen.

Symposium
Voorafgaand aan de oratie is er een symposium waarin nieuwe ontwikke-lingen over onderzoek, dienstverlening en technologie gepresenteerd worden. Er zijn twee parallelprogramma’s: onderzoek en praktijk. Daarnaast zullen nieuwe technologische toepassingen voor communicatie ondersteuning gedemonstreerd worden in verschillende standjes. Het symposium start rond 10.00 uur en de oratie is om 15.30 uur gevolgd door een receptie.

Aanmelden
U kunt zich hier aanmelden voor het bijwonen van de oratie en/of het symposium dat daaraan vooraf gaat. Het definitieve programma krijgt u na aanmelding per mail toegestuurd zodra het gereed is.

Download hier de Vooraankondiging (pdf-bestand)

 

 
Twitter
- advertentie -
Banner