Joomla 1.5 template design door Websitebird
Home Nieuws Nieuwsberichten

Info-dag Autisme en ik

logo Autisme en IkOp 21 mei 2011 is ook CFE-Groep met Time-Totem aanwezig op de Autismedag georganiseerd door de Stichting Autisme en ik.

De Autismedag is niet alleen bijzonder informatief maar ook een goede ontmoetingsplek om uw ervaringen met anderen uit te wisselen.

Namens Stichting Autisme en ik nodigen wij u graag uit om deze dag bij te wonen.

Vele standhouders presenteren hun bijzondere dienst- en hulpverlening. Uiteenlopend van stichtingen en bedrijven als de NVA, MEE, bedrijven voor weekendopvang, spelmateriaal en leesmateriaal gericht op autisme, professionele begeleiding of zelfs ondersteuning op de werkvloer.

Er liggen folders ter inzage of om mee te nemen. Een aantal organisaties neemt materialen (boeken/spelmateriaal e.d.) mee die u kunt kopen. Tevens wordt elke organisatie vertegenwoordigd door professionals zodat u met uw vragen bij hen terecht kunt of eventueel een afspraak kunt maken.

Lezingen/workshops
Naast informatiestands kunt u diverse lezingen/workshops bijwonen, onder meer van Janneke van Bockel (schrijfster van het boek ‘IJskastmoeder’ en ouderschapscoach), Kees Schuuring (medewerker van het Landelijk Netwerk Autisme) en Peter Mol (orthopedagoog/psycholoog en directeur REC 4.5).

Gastpresentaties
De Auris groep verzorgt een gastpresentatie ‘Wat Werkt’ en Steunpunt autisme en de ambulante dienst Horizon presenteren het programma ‘Sociaal op Stap’, waarin tools geboden worden voor mensen met een autismespectrumstoornis

Lokatie: Prismaschool, Boterbloemweg 21-B, 2403 TR Alphen aan den Rijn. Tijd: 11.00-16.00u. Entree: € 2,50 p.p.

Voor meer informatie zie www.autismeenik.nl

 

 
Twitter
- advertentie -
Banner