Joomla 1.5 template design door Websitebird
Home Time-Totem

Compleet Concept

Om de kans op een succesvolle toepassing voor de gebruiker zo groot mogelijk te maken, biedt CFE-Groep Time-Totem bij voorkeur aan als onderdeel van een compleet concept.

(Naast de uitvoering Time-Totem 'Compleet', die hieronder wordt beschreven, is ook levering mogelijk van Time-Totem 'Basis' of Time-Totem 'Extra'. Daarin zijn enkele onderdelen van het complete concept niet inbegrepen. De verschillen bestaan vooral uit het al-dan-niet inbegrepen geschiktheidsonderzoek en de inbegrepen training en instructie van gebruiker en begeleiders.  Zie ook: 'Wat kost Time-Totem?')

Time-Totem 'Compleet'

Het complete concept (in de uitvoering Time-Totem 'Compleet') bestaat, naast de apparatuur en de software, uit een grondige analyse van de mogelijkheden, beperkingen en omstandigheden van de gebruiker. Ook uitvoerige instructie van ouders en/of begeleiders en een op de individuele gebruiker toegespitste training maken onderdeel uit van het complete concept, evenals de aflevering en installatie ter plaatse van apparatuur en software en een duidelijke uitleg over het werken met Time-Totem en de software. Ook krijgt u toegang tot de helpdesk. Indien nodig kan een speciaal op de gebruiker afgestemde set afbeeldingen worden gemaakt (leverbaar als optie).

Geschiktheidsonderzoek

Er vindt een zorgvuldige analyse plaats van de mogelijkheden, beperkingen en omstandigheden van de gebruiker (niet inbegrepen bij Time-Totem 'Extra' en Time-Totem 'Basis'). Dat vergroot de kans op een succesvolle toepassing en voorkomt dat Time-Totem wordt ingezet voor gebruikers waarvoor het in de praktijk geen goede oplossing blijkt te zijn.

Gebruikerstraining en instructie van de begeleider(s), installatie, proefmaand en helpdesk

Daarna volgt, op basis van dat onderzoek, een op de gebruiker afgestemde training en zorgvuldige instructie van de ouders en/of begeleiders (niet inbegrepen bij Time-Totem 'Extra' en Time-Totem 'Basis').

Inbegrepen in de uitvoering Time-Totem 'Compleet' en in de uitvoering Time-Totem 'Extra' is ook de aflevering en installatie ter plaatse van apparatuur en software en een duidelijke uitleg over het werken met Time-Totem en de software (niet inbegrepen bij Time-Totem 'Basis').

U krijgt daarna een maand de tijd om Time-Totem uit te proberen. Als u - om welke reden dan ook - niet tevreden bent, krijgt u van ons het volledige aankoopbedrag retour (niet inbegrepen bij Time-Totem 'Extra' en Time-Totem 'Basis').

Ook krijgt u gratis toegang tot de helpdesk (inbegrepen in alle uitvoeringen).

Wat kost Time-Totem?

Time-Totem kan worden geleverd in drie verschilende uitvoeringen. Klik hier voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden en prijzen.

 

 
Twitter
- advertentie -
Banner